algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

La reforma de Son Dureta resta aturada per la manca de permisos municipals

Les obres de remodelació havien de començar el primer semestre d'enguany

Les llicències municipals per executar la segona fase del Pla director de Son Dureta segueixen sense arribar a la Direcció Territorial d'Insalud, tot i que l'empresa concessionària "Dragados y Construcciones" té instal·lada la caseta d'eines i els cartells publicitaris de l'obra des del mes de maig passat. Des de l'Ajuntament de Palma no es dóna cap explicació per aquest retard, alhora que des de la Direcció Territorial es pretén minimitzar l'abast del retard.

Això no obstant, al tardança en les obres queda clar en considerar que aquesta remodelació ja havia de ser encetada el primer semestre d'enguany "seguint declaracions del director d'Insalud a les Illes, Rodrigo de Santos, el mes de desembre passat; però el retard és inexcusable en recordar que la primera fase del Pla director es tancà a inicis de la dècada passada.

Les peticions de llicència s'efectuaren el dia tres d'abril, dos dies abans que es publicàs el resultat del concurs que guanyà Dragados; i s'efectuà una aportació complementària de dades el mes de maig passat.

Dragados és la mateixa empresa constructora de l'hospital de Son Llàtzer (on s'ha constatat un fort retard en l'execució de les obres), i la primera que ha manifestat interès a fer-se càrrec del transport sanitari de les Illes en el cas que l'actual concessionari "Ambulàncies Illes Balears" perdi el concert.

Fonts d'Insalud apunten que l'empresa encara elabora el projecte d'execució d'obres, fet que contrasta amb la presència dels elements esmentats a Son Dureta (caseta d'obres, cartells).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris