algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Manuel Alonso diu al jutge que els vots argentins al PP «no foren casualitat»

L'exsecretari general del PP pitiús assegurà «desconèixer» l'existència d'una trama electoral a Formentera

L'exsecretari general del Partit Popular a les Pitiüses, Manuel Alonso Fernández-Revuelta, declarà ahir davant el titular del Jutjat d'Instrucció número 2 d'Eivissa, que manté les seves sospites sobre l'actuació comesa en el cas dels vots argentins a Formentera. Manuel Alonso assegurà davant el jutge que no coneix l'existència d'una trama organitzada per tal d'aconseguir que els 74 ciutadans inscrits al cens electoral de l'illa de Formentera votassin el PP. Tot i això, Alonso va dir que el fet que 72 vots fossin per al PP «no va ser una casualitat».

Manuel Alonso explicà que va conèixer el sentit de les votacions quan es va realitzar el recompte dels vots que no es varen introduir a les urnes el mateix dia de les eleccions. «Es va cometre una irregularitat quan es comptaren els vots de manera separada, i per això es va saber el seu sentit», explicà l'exsecretari general del PP a les Pitiüses.

Manuel Alonso Fernández-Revuelta haurà de tornar a declarar com a testimoni en el cas que finalment es produeixi un judici per un possible delicte electoral. Tot i això, durant la seva primera declaració no va oferir cap nom concret ni cap prova sobre les irregularitats denunciades. Així mateix, explicà que tot i ser el secretari general del partit, des de la direcció del PP «no rebia molta informació», digué.

Mentre que des de la direcció insular del PP es descartà ahir fer una valoració oficial sobre la declaració de Fernández-Revuelta, «per respecte a les accions de la Justícia», el portaveu de la Coalició d'Organitzacions Progressistes de Formentera, Santiago Ferrer, explicà que el fet que l'exsecretari general del PP ratificàs la seves sospites sobre una actuació irregular, «ja és molt positiu».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris