algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Les llacunes de can Figuera seran aviat un centre d'educació mediambiental

El projecte s'està posant en funcionament un any després de ser proposat pel PSM

Les llacunes de can Figuera estan sent condicionades per acollir un ecosistema idoni on la vida de la fauna avícola es pugui desenvolupar de manera natural.

Aquest espai ha de constituir un centre d'avifauna i educació mediambiental, que pretén atreure visites de centres escolars i també d'associacions de la Tercera Edat.

Ara es fan les primeres passes en aquest sentit després que els regidors del PSM ho plantejassin en entrar a formar part de l'equip de govern municipal, fa un any.

La finca, la titularitat de la qual correspon a la Conselleria de Medi Ambient, ha estat repoblada amb pins i garrovers i ha estat netejada. Els arbres han estat aportats per la Conselleria i la plantada ha anat a càrrec de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, gestionada pel regidor Joan Lladó. La neteja s'ha fet conjuntament amb la Societat de Caçadors. Les llacunes no són naturals, la seva aigua és aportada per la depuradora del municipi, que es troba situada just devora.

Afirma Joan Lladó que les aigües de la fàbrica Buades només arriben a la depuradora municipal quan ja han passat per la depuradora de la mateixa empresa. L'aigua només arriba al clavegueram quan els nivells de metalls que presenta no són els correctes. Per tant, les llacunes no reben aigua nociva per al desenvolupament de l'ecosistema.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris