algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El 48% dels joves i infants de Ciutat pertanyen a famílies nombroses

El col·lectiu reclama a Cort ajuts per transport i per als poliesportius

El quaranta-vuit per cent dels nins i joves de Palma pertanyen a una família nombrosa. Així ho va explicar als mitjans de comunicació la presidenta de l'associació de famílies nombroses de Palma, Brígida Oliver, que assegurà que «actualment som un col·lectiu molt important que no volem patir discriminacions de cap mena».

L'associació va ser rebuda ahir per part del batle de Palma, Joan Fageda, en un acte que va servir perquè l'associació es presentàs a la màxima autoritat municipal i es començassin a debatre alguns dels problemes que preocupen de forma especial al col·lectiu, com són els descomptes a nivell municipal.

Oliver va voler destacar que en aquests moments el col·lectiu que ella representa es troba discriminat especialment en els poliesportius i en el transport públic. «El que volem és que sistemes com el de la targeta ciutadana serveixin per qualque cosa més que no per fer una estadística. Les dades d'estadística són importants, però volem repercussions com descomptes en l'ús del transport públic».

Un altre dels camps on el col·lectiu de famílies nombroses es troba molt discriminat és en el de l'esport. «Els nostres fills han estat moltes de vegades sense poder fer esport a les instal·lacions municipals, simplement perquè els seus pares no podíem pagar la matrícula i les quotes de l'Institut Municipal de l'Esport».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris