algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Aena reubicarà dues sales VIP de Son Sant Joan passat el control de seguretat

L'aeroport construirà un nou recinte a la terminal A i a les sortides B

Aena traslladarà a finals d'any dues de les tres sales VIP de Son Sant Joan passat el control de seguretat. L'ens públic no informà del cost de les obres. A més, Aena té previst construir-ne una de nova a la terminal A i una altra a les sortides B de les noves instal·lacions, a prop de les botigues Villes Mediterrànies. Actualment, Son Sant Joan té ubicades les seves tres úniques sales VIP (Randa, Galatzó i Tomir) a la zona comercial de la planta quarta de la nova terminal, abans de traspassar els arcs policíacs a través dels quals inspeccionen els equipatages de mà dels passatgers i els seus objectes personals.

Dos dels actuals recintes se situaran un cop superat el control de seguretat, al costat de les Sortides D, on estan localitzats els embarcaments dels viatgers mitjançant els fingers, mentre que un continuarà en la zona d'espera de la quarta planta. El motiu de resituar les sales VIP, segons Aena, rau en el fet que els passatgers que utilitzen aquestes dependències (executius, passatgers que pateixen grans retards o periodistes, entre d'altres) volen embarcar en el darrer minut i fins ara això no ha estat possible perquè no estan situades devora dels accessos directes als avions.

A Son Sant Joan operen 104 companyies aèries, de les quals només 17 (el 16% del total) empren les seves sales VIP. El 1999 passaren per aquestes instal·lacions aeroportuàries 12.006 persones. Enguany, fins el juliol, les han utilitzat 6.955 individus. Les 17 aerolínies que fan ús de les tres sales VIP de l'aeroport de Palma són Aero Lloyd, Britania, British Midland, Condor, Crossair, Fisher, Futura, Hapag Lloyd, Portugalia, Priority Pass, Air Europa, Regency, Sabena, Spanair, Swissair, Transavia i Viajes Helena.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris