algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

Veïns de Canyamel dormen amb les finestres tancades per l'olor de fems

Els camps d'alfals de la vora es reguen amb aigües depurades que ho empesten tot

Malgrat la insuportable xafogor que fa a les nits, els veïns de Canyamel no poden dormir als vespres amb les finestres obertes perquè els envesteix una pudor de fems que resulta d'allò més desagradable. I és que amb les aigües residuals procedents de la planta depuradora d'aquest nucli costaner reguen els camps d'alfals de la vora.

En repetides ocasions els residents de Canyamel s'han adreçat a l'Ajuntament de Capdepera demanant que hi intercedeixi i aturi el reg dels camps d'alfals amb el líquid procedent de la planta depuradora de Canyamel. Diuen, emperò, que des del Consistori gabellí no els fan cas «perquè la gran majoria de nosaltres no som votants de Capdepera, estan censats a Artà. És per això que ens discriminen».

De dia, si fa una mica d'oratge, també arriben les bafarades de fora vila a les terrasses dels xalets dels residents i a les dels hotels, a bars i restaurants. Llavors han de tornar a plegar la taula i entrar a dins per dinar perquè la pudor procedent de l'exterior es d'allò més desagradable. «No podem dinar a la fresca, ni sopar i menys encara dormir amb les finestres obertes. Però l'Ajuntament no atura res i el que és ben cert és que amb aquesta aigua depurada no es poden regar els camps d'alfals. Tot put», comentava una altra veïna ben enfurismada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris