nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els propietaris d'un hostal denuncien la contaminació acústica d'un bar alemany

Alguns dels seus clients, molests, anticipen el final de les vacances pel renou

98122

La terrassa del bar és el lloc on s'organitzen festes nocturnes.

J.M.S.

La tranquil·litat i el benestar que des de sempre han caracteritzat el petit nucli costaner de Cala Figuera, en el municipi de Santanyí, han passat a la història. En aquest sentit, els propietaris d'un hostal de Cala Figuera manifesten sentir-se indignats per la contaminació acústica provocada per l'elevat volum de la música que amenitza les festes nocturnes d'un bar alemany molt proper a l'esmentat hostal. Els propietaris afectats han expressat el seu malestar perquè «ja començam a adonar-nos de les pèrdues d'alguns clients importants».

Una agència de viatges alemanya és la responsable de l'organització de les festes nocturnes del bar de Cala Figuera, amb uns clients que sempre tenen unes edats compreses entre els 16 i els 20 anys, a tot estirar.

Andreu Alcaraz, propietari de l'hostal veí d'aquest bar que fa festes nocturnes, ha manifestat que «vaig telefonar a l'Ajuntament, a la Policia Local i a la Guàrdia Civil, però diuen que el bar pot tenir música fins a les dotze de la nit». Alcaraz, en una carta enviada a aquest diari, explica que «les forces de seguretat es lleven les responsabilitats de damunt, a Alemanya això no es permetria».

El malestar d'aquests propietaris, als quals s'han afegit alguns veïns de la zona, s'han de contextualitzar en el prototip de turisme que ha volgut promocionar Cala Figuera. De fet, fins ara, el nucli costaner tenia uns clients de qualitat, provinents d'altes esferes socials que cercaven la tranquil·litat i el confort d'un lloc pintoresc de pescadors, alhora que resguardat de tots els renous que tenen algunes zones turístiques amb clients de sol i platja.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris