nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Alguns grups participants a la Mostra Folklòrica tenen dificultats per venir

La vintena edició del festival començarà el proper 25 de juliol

Les dificultats amb els visats d'alguns grups està marcant els dies previs a l'inici de la XX Mostra Internacional Folklòrica de Sóller que se celebrarà del 25 al 30 del present mes de juliol.

Ahir, la Mostra fou presentada en societat pel seu responsable, Joan Puigserver, que va destacar el gran nombre de voluntaris, que cada any s'incrementa i que s'ofereixen per treballar a la Mostra. Alguns d'aquests ahir mateix començaren a fer feina a l'Institut Guillem Colom, per tal de convertir-lo durant una setmana en el lloc d'allotjament dels grups participants al festival.

Recordam que enguany hi han de participar grups d'Osca, Sàhara, Geòrgia, República Buriata, Tahití, Costa d'Ivori i evidentment, de Sóller. Finalment s'ha descartat el grup d'Indis del Canadà que s'havia anunciat inicialment i també sembla que han sorgit problemes amb els visats del grup del Sàhara encara que s'espera solucionar-los a temps.

Puigserver va voler tenir unes paraules d'especial agraïment a aquelles persones que han treballat amb la Mostra aquests vint anys i va destacar el fet d'haver estat capaços d'ajuntar gent de diferents generacions per fer feina.

Precisament el fet que hi hagi tanta gent interessada a col·laborar amb la Mostra ha decidit que enguany no hi hagi camp de treball i que tots els voluntaris siguin sollerics.

Per celebrar aquests 20 anys s'ha aconseguit reunir la diversitat i la qualitat quant als grups participants, encara que el nombre no s'hagi incrementat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris