algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

L'ORA, una taxa reguladora ben rebuda per la majoria de veïns de Portocristo

Les màquines de tiquets funcionen des de dimecres al nucli costaner

Aquesta setmana les màquines de l'ORA de Portocristo s'han tornat a posar en marxa. Aquest fet, però, ha passat gairebé de llarg per als habitants del port. Tot i que feia estona que les maquinetes de tiquets no feien més que planta, la gent que dimecres dematí va baixar en cotxe al port no va estranyar-se gens a l'hora d'haver de pagar per aparcar.

Tothom n'estava més o menys informat. La majoria de comerciants i treballadors de la zona ja evitaren portar el cotxe i aprofitaren per baixar a peu. La majoria dels comerciants estan totalment d'acord amb el sistema, ja que d'aquesta manera hi ha més rotació de cotxes i, és clar, de clients. No es creen tants embussos i la circulació és molt més fluida.

Alguns veïns, per la seva banda, consideren que la mesura reguladora és molt millor per a tothom, «al principi semblava que l'ORA només afavoriria els que tenen comerços per aquí baix, però en parlar de manca de lloc, és la millor mesura que es pot prendre», comenten alguns.

Altres consideren que la mesura no és la millor solució que es pot donar al problema de manca de lloc, «si volen solucionar realment el problema, que facin uns aparcaments subterranis en condicions», opinen.

Els primers dies de funcionament de l'ORA tot ha anat com una seda. Segons Jaume Brunet, delegat de Portocristo «el sistema està funcionant molt bé, aquests dies s'ha notat que ja funciona, hi ha hagut molta rotació de vehicles. Crec que era ben necessari que l'ORA tornàs a funcionar», assegura Brunet.

De fet, la Policia Local, que és l'encarregada de controlar i vigilar els aparcaments, assegura que aquests dies tot ha anat molt bé i que no hi ha hagut cap tipus d'incident relacionat amb el sistema d'aparcaments regulats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris