algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Un 5'4 per al primer any de govern d'Antich

Diferents representants de la societat civil mallorquina valoren la gestió del Pacte de Progrés

Amb motiu de l'aniversari del primer any del Pacte de Progrés, Diari de Balears ha realitzat una enquesta a personalitats destacades de la nostra societat civil per tal de copsar la seva opinió sobre aquest primer any de gestió d'un govern progressista.

L'enquesta consistia a valorar numèricament la tasca del Govern i la de l'oposició, com també assenyalar els principals èxits i fracassos del Pacte i les gestions de les diferents conselleries en funció de l'àrea de treball de cada un dels enquestats.

Un total de 29 personalitats del món de la cultura, les arts, l'empresa, la comunicació, la sanitat i sindicats han expressat el seu parer. Mentre que alguns altres, entre ells coneguts empresaris hotelers, han preferit no donar la seva opinió sobre aquesta qüestió.

El Govern del Pacte de Progrés aprova amb un 5'4 i suspèn l'oposició amb un 4'6, tot i que hi ha hagut un gran nombre d'entrevistats que ha optat per no puntuar-la, alguns perquè no han seguit la seva tasca i altres perquè consideren que no ha existit cap tipus d'oposició.

Els principals èxits del Pacte de Progrés, segons s'aprecia del resultat de l'enquesta, no són els mateixos per a tothom. Per alguns l'ecotaxa és o pot arribar a ser un èxit, mentre que altres destaquen la capacitat de diàleg, de feina i d'enteniment entre els diferents partits que formen el Pacte i els projectes que han posat sobre la taula. Qüestions aquestes considerades per altres com els fracassos d'aquest Govern, juntament amb els pocs resultats fins ara aconseguits. Les notes baixes provenen de sectors enfrontats a l'Executiu com ara la patronal agrícola o la patronal hotelera. Un toc d'advertència es pot detectar en el 4'5 del representant del GOB. És ben cert, i així ho admet el Govern, que la pressió urbanística sobre el territori de les Balears continua sent exagerada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris