muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Més del seixanta per cent de les obres del pla Mirall centre estan endarrerides

De les 35 del total n'hi ha dues que s'han suspès i quatre més pendents d'adjudicació

Més del seixanta per cent de les obres del pla Mirall centre estan retardades. Així ho manifestaren als mitjans de comunicació el portaveu del Grup Municipal Socialista, Antoni Roig, i la regidora Maria Antònia Ferrari, basant-se en dades recollides al Consorci del pla Mirall centre.

El pla Mirall centre contempla l'execució d'un total de 35 obres d'infraestructures en una superfície que suposa entre el 70 i el 80 per cent de la superfície total de la ciutat antiga.

D'aquestes 35 obres inicials tan sols quatre estan acabades i tres es troben dins el seu termini, mentre que 2 han estat suspeses i quatre més encara no han estat adjudicades.

Entre les obres suspeses hi ha la dotació de serveis de sa Calatrava en la seva quarta fase, que havia d'executar Ferrovial per 109 milions de pessetes; i els paviments dels carrers de la zona d'hisenda, per a la qual es va contractar Antonio Gomila S.A. per 57 milions de pessetes.

Sense adjudicar queda la reordenació del carrer Bonaire; els paviments del carrer de Sant Miquel; la rehabilitació dels espais comuns de les galeries de la plaça Major i la pavimentació i il·luminació de la Rambla. Aquestes dades varen preocupar molt el portaveu socialista, i més perquè s'està incomplint de forma manifesta la pròpia normativa municipal en matèria d'obres. «Nosaltres hi confiàvem, teníem part de les nostres il·lusions dipositades en aquesta normativa, però és un mal resum de la de Barcelona i ni tan sols s'apliquen en les obres de Palma».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris