algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La Policia decreta 117 actes a la Platja de Palma per incompliment d'horaris

Ahir es va inaugurar la nova oficina de denúncies de les Meravelles

La Policia Local de Palma ha redactat 117 actes per excés d'horari d'obertura a diferents establiments de la Platja de Palma en tan sols dos mesos i deu dies.

Aquesta ha estat una de les principals activitats de la unitat de la Policia Local a Palma des de l'inici de la campanya estival.

El problema dels renous a la contrada és un dels principals amb els quals s'han hagut d'enfrontar els agents i n'és una bona prova el gran nombre d'actes redactats.

Aquest fet s'ajunta amb un total de 33 actes formulats pels agents a establiments que no tenen llicències; i amb els onze realitzats per manca de seguretat en els establiments públics.Els policies han trobat en aquest període de temps vuit persones consumint o en possessió de substàncies estupefaents a llocs públics.

Pel que fa a les intervencions penals, s'ha de destacar que s'han aclarit 201 furts i més de cinquanta robatoris amb força a les coses, així com 36 delictes de lesions. Així mateix, en tan sols dos mesos s'ha detingut i denunciat un total de 210 trilers, xifra molt elevada, segons fonts policíaques.
Per contribuir a augmentar en la mesura que es pugui el control de la seguretat a la Platja, l'Ajuntament inaugurà ahir una nova oficina de denúncies a la plaça de les Meravelles que romandrà oberta les 24 hores del dia durant els mesos d'estiu.

Joan Fageda va presidir la inauguració del centre i assegurà que «aquest projecte és necessari davant de la intensa activitat policíaca durant l'estiu a la zona», i suposa la separació física entre l'oficina de denúncies i les tasques d'urbanització i coordinació policíaca, que se seguiran duent a terme a l'antic edifici del carrer Neopàtria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris