nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Un edifici en construcció posa en perill d'esfondrament els habitages del costat

Les obres al solar es troben paralitzades des de l'excavació del soterrani

L'edifici número 78 de l'avinguda dels Reis Catòlics pateix cruis i fissures a la façana i a l'escala, a causa de l'excavació del soterrani d'un edifici, que s'havia de construir al solar del costat, en haver deixat els seus fonaments al descobert.

El bloc de pisos, que consta de cinc habitatges, s'ha desplaçat lleugerament respecte a l'edifici limítrof amb el que és veí al costat oposat al solar. Aquest desplaçament es pot veure evidenciat pel crui que ha aparegut entre les parets que separen els dos edificis, que es va fent gros així com puja l'altura.

Les obres al solar del costat havien d'estar acabades el juny de l'any passat, però fa temps que estan paralitzades. Segons l'afectada, Magdalena Ximelis, ja se n'han ocupat tres promotors diferents, el primer dels quals va vendre un mateix pis sobre els plànols a persones diferents. Posteriorment se n'han fet càrrec altres dos promotors, però les obres no han progressat.

El febrer passat els veïns del número 78 varen sol·licitar que els serveis tècnics de l'Ajuntament duguessin a terme una inspecció per detectar els danys i determinar les mesures oportunes per evitar-ne més. Els veïns, però, consideren que no s'ha fet res en aquest sentit. Alguns d'ells ja han abandonat els seus habitatges davant la por que tenen que es pugui arribar a esbucar.

El grup municipal del PSM ha denunciat la manca d'interès de l'Ajuntament sobre aquest problema. La regidora Francesca Vives ha manifestat el seu temor sobre el mal estat de l'edifici.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris