algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Joves de Mallorca per la Llengua presentà els actes per celebrar el seu sisè aniversari

«Hem de donar una resposta contundent a les ofensives que hi ha ara en política lingüística»

Joves de Mallorca per la Llengua ja té sis anys, que complí l'1 de juliol passat. Per aquest motiu la Plataforma presentà ahir a la seu de l'Obra Cultural Balear els actes de celebració del seu sisè aniversari. I així, els portaveus de la Plataforma, Miquel Socies i Maria Muntaner, incidiren en les iniciatives plantejades per als propers mesos.

Socies assenyalà que «hem de donar una resposta dialogant, encara que contundent, a les ofensives unificadores que hi ha ara en matèria de política lingüística». El portaveu de Joves de Mallorca per la Llengua es referia d'aquesta manera a les iniciatives del tipus de l'Associació per la Defensa del Castellà o el manifest de San Millán de la Cogolla. «Som conscients que no podem donar una resposta impulsiva a aquestes iniciatives. Per aquest motiu ens hem d'asseure a una taula rodona amb altres associacions i, a partir del diàleg, prendre alguna mesura», digué Socies.

Maria Muntaner, per la seva banda, incidí en la importància de comptar ja amb 1.200 voluntaris. «Des que vàrem néixer, el juliol de 1994, Joves de Mallorca per la Llengua ha impulsat i realitzat nombroses campanyes lingüístiques i de defensa del català, com ara el Correllengua o l'Acampallengua. Sense tota aquesta gent que desinteressadament ha col·laborat amb nosaltres no hauria estat possible organitzar totes aquestes iniciatives», indicà la portaveu.

Miquel Socies informà que amb motiu del sisè aniversari de l'Associació avui se celebrarà una gimcana que començarà en l'acabat d'estrenar bar Es Pinzell, en el carrer de les Caputxines de Palma, i que «tindrà com a premi un viatge a Eivissa per a tota aquella gent que l'acabi», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris