algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El nou director insular de l'Estat vol col·laboració amb el Consell Insular

Catalina Cirer viatjà a Maó per presentar ahir Guillem d'Olives

El nou director de l'Administració de l'Estat a Menorca, Guillem d'Olives, anuncià ahir la voluntat d'obrir una etapa de col·laboració, comunicació i cooperació amb el Consell de Menorca.

Per la seva banda, Catalina Cirer, delegada del Govern de l'Estat a la Comunitat Autònoma, afegí que el principi de col·laboració entre administracions s'ha d'aplicar en tot moment per garantir una gestió eficaç.

Guillem d'Olives manifestà el seu desig de diàleg i col·laboració en el transcurs de l'acte de presentació duit a terme a Maó, amb assistència d'una àmplia i plural representació de la societat civil menorquina, encapçalada per la presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló.

D'Olives, que fins ara era tècnic d'administració general a l'Ajuntament de Ciutadella, va indicar que les seves tasques consisteixen a dirigir els òrgans integrats a la direcció de l'Administració de l'Estat a l'illa amb una bona coordinació amb el Consell de Menorca i els vuit ajuntaments. Es referí a matèries comunes i a la voluntat de donar un millor servei als ciutadans.

Per la seva banda, Catalina Cirer agraí la tasca duita a terme per l'anterior director de l'Administració de l'Estat a Menorca, Clemente Ríos, i indicà que «ara comença una nova etapa, amb una nova persona al capdavant de la delegació amb una extraordinària il·lusió i amb moltes ganes de fer feina».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris