algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

El PP pacta silenci per no orejar els pedaços bruts abans del congrés

Malgrat això les lluites entre famílies surten a llum a Manacor i a Montuïri

El PP ha fet un pacte de silenci perquè no surtin a llum les disputes entre famílies abans que tengui lloc el congrés insular del partit previst pel 7 d'octubre. No obstant això, les lluites internes per ostentar el poder dins les agrupacions locals ja han esclatat a Montuïri i també a Manacor.

Ahir mateix era Rafel Nicolau, que fa comptes presentar-se com a president de la junta local del PP de Manacor, qui comentava que el coordinador Josep Joan Cardona els havia fet saber que «ara, abans d'un congrés insular, no és el moment per armar aquests shows». Per això, ell té clar que no presentarà la seva candidatura fins després del congrés.

El president del PP de Mallorca, Jaume Font, ahir també responia a les lluites internes del PP de Manacor dient que «en principi no passa res». Després afegia que «les juntes locals no estan convocades. Tothom ha d'estar concentrat en la junta insular i després ja xerrarem de les juntes locals. Ara no és el moment d'entrar en aquestes qüestions, després cada persona serà lliure de fer el que vulgui i de presentar-se». Després apuntava que volia deixar clar que «tots els presidents de les juntes locals, i Catalina Sureda ho és, tenen el suport d'aquest president».

Malgrat el to de queda, Rafel Nicolau creu que ell podria cohesionar les dues famílies que hi ha dins el PP de Manacor, els que es decanten per Catalina Sureda i els altres que segueixen Antoni Pastor. «No estic amb cap família i crec que som la persona apropiada per solucionar les disputes internes. Ho vàrem intentar fer fa dos anys i no ho vàrem aconseguir durant tota la legislatura passada. Ara no ens pot passar el mateix perquè arribarem a les eleccions i ens trobaran amb el cul enlaire».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris