muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

El municipi estrena un nou espai cultural

L'acte d'inauguració va comptar amb música i discursos institucionals

76822

Antich, Ferrer i Munar, a la inauguració.

Ahir al matí es va fer la inauguració oficial de l'Auditori d'Alcúdia. A l'acte va assistir el president del Govern, Francesc Antich, la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar i el batle de la ciutat, Miquel Ferrer.

Entre les persones convidades hi havia el conseller de Turisme, Celestí Alomar, batles i regidors de la comarca, així com altres personalitats relacionades amb l'àmbit de la cultura.

Miquel Ferrer, batle d'Alcúdia, va ser el primer a adreçar unes paraules al públic assistent. En el seu parlament va aprofitar per agrair el suport de les persones i institucions que havien fet possible que es consolidàs un projecte que tenia el poble d'Alcúdia des de feia molts d'anys.

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, en el seu discurs va remarcar el fet que amb aquesta nova infraestructura cultural es contribueix a fer que la capital no sigui l'únic focus de difusió artística.

El president del Govern balear, Francesc Antich, posà en relació la creació de l'Auditori d'Alcúdia amb la millora de la qualitat de l'oferta turística de l'Illa.

En els discursos es va posar èmfasi en la idea que el nou edifici ha de ser una eina de cohesió del poble d'Alcúdia però, alhora, obert a l'exterior.

Després dels parlaments de les autoritats hi hagué una actuació de la Camerata de Sa Nostra, que interpretà obres de Bernat Pomar i Gustav Holst. El petit concert permeté apreciar la bona sonoritat de l'Auditori.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris