nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

Els empresaris de la Llonja anuncien una querella per prevaricació contra Crespo

Avui es personaran al ple extraordinari de Cort per tal de defensar la seva postura

84192

Imatge de la manifestació d'ahir a la plaça de Cort.

J. MOREY.

Els empresaris de la Llonja volen dur Maria Crespo a la barra per «presumpta prevaricació». Així ho manifestà als mitjans de comunicació el president de l'associació de bars i restauradors de la Llonja, Valeriano Herrera, a la manifestació que va encapçalar ahir dematí a la plaça de Cort.

Una setantena de persones, entre empresaris i familiars, varen prendre la plaça de l'Ajuntament i varen embussar el trànsit a base de caminar per l'espai fent cercles, a la vegada que increparen els regidors de l'Ajuntament i de manera molt especial la regidora de Sanitat.

Segons Herrero, «la gent se sent discriminada per aquestes mesures cautelars i, sobretot, humiliada per les paraules i accions de Maria Crespo». «El problema de renous a la Llonja no és dels bars de la zona, sinó de la gent que ve del dic en un estat molt lamentable i que la Policia no sap ni ha sabut controlar mai».

El president dels restauradors va reconèixer que «per ventura és vera que hi ha alguns veïns que puguin tenir raó i que realment no dormen, però el que fa Feli Marcos (la seva representant) és de dement, és una persecució sense sentit».

Els empresaris de la Llonja es personaran avui en la sessió plenària extaordinària en què es discutiran aquestes mesures i ja han anunciat una intervenció per mostrar-hi el seu rebuig.

Els manifestants varen estar més d'una hora al carrer i tots es menjaren una poma: «És el símbol de la traïció i de la mentida, que és el que ha fet Maria Crespo amb tots nosaltres; és la poma de Maria Crespo». Els empresaris de la Llonja varen acusar directament un conegut empresari de la nit d'estar pressionant Cort perquè s'avancin els horaris de tancament de la música i així eliminar la seva competència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris