muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

L'Ajuntament va estar a punt de rescindir el contracte del soterrament a Dragados

Les negociacions entre les dues parts varen ser molt dures, segons el regidor Sierra

«L'Ajuntament de Palma va arribar a iniciar la ruptura del contracte del soterrament de les Avingudes amb l'empresa Dragados durant les negociacions». Així ho va manifestar a Diari de Balears el regidor de Circulació de l'Ajuntament de Palma, José Manuel Sierra, present en tot moment en les duríssimes negociacions entre la constructora i Cort.

«Finalment tot s'ha resolt i ara estam a punt que comencin les obres del projecte més important per a la ciutat que es durà a terme en aquesta legislatura, una obra emblemàtica com no se n'havia feta cap en els darrers quinze anys».

Sierra va demanar excuses als conductors palmesans que es veuran afectats per les obres del soterrament i demanà el màxim de col·laboració possible dels ciutadans «per facilitar la fluïdesa del trànsit en aquest any de realització d'obres».

Les informacions de trànsit apunten que el carrer Aragó haurà de suportar el pas de 3.800 vehicles cada hora quan la seva capacitat màxima és de 2.800, una situació que va ser qualificada de «complicada» per part de Sierra.

L'Ajuntament de Palma està preparant una gran campanya d'informació adreçada als ciutadans. «L'objectiu és que la gent disposi del màxim de recomanacions possibles perquè sàpiga què fer en cada moment. Estam treballant en una campanya que combinarà la informació directa amb la indirecta». En aquest sentit, Cort preveu la instal·lació d'una oficina d'informació a peu d'obra, la presència d'hostesses en els punts conflictius i l'habilitació d'un telèfon d'informació en què els ciutadans seran informats en tot moment de la situació de les obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris