algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El PSOE dóna suport al batle i nega la possibilitat d'una moció de censura

Joan Pascual afirma que els grups de l'oposició tan sols diuen mentides

L'agrupació municipal del PSOE, partit que integra el pacte de govern de l'Ajuntament de Capdepera, juntament amb UCAP, ha posat de manifest que malgrat les acusacions realitzades al batle, Joan Pascual (UCAP), per part dels tres grups de l'oposició, dóna suport a la gestió i tasca política realitzada pel batle.

En aquest sentit, el president de la junta local del partit socialista de Capdepera, Fernando Peñalver, va explicar que «les relacions del nostre partit i el batle són positives i no existeix cap crisi dins del govern municipal. Respecte a una possible moció de censura contra el batle, és totalment impensable perquè en aquests moments, el grau de cohesió entre ambdós partits és molt fort».

Així mateix, Peñalver va afegir que «des del PSOE hem demanat al batle els tràmits que ha seguit per l'expedient del Green Garden i consideram que les passes fetes han estat les correctes. Per tant, no tenim res a dir sobre aquest tema».

Quant als cinc escrits dels grups de l'oposició de l'Ajuntament de Capdepera (PP, PSM i Es Grup), el batle del Consistori gavellí, Joan Pascual (UCAP) va explicar que «si una cosa tenc present des del càrrec que ocup és fer complir la legalitat vigent i els únics que menteixen i intenten confondre al poble són els grups de l'oposició».

En un dels cinc escrits que l'oposició va dirigir al batle, es denunciava que «en els darrers cinc anys, per motius de vacances, no s'ha celebrat el ple ordinari del mes d'agost, que és un mes parell». Per rebatre aquesta acusació, Joan Pascual va manifestar que «per començar, els cinc darrers anys s'han convocat d'una manera regular els plens ordinaris del mes d'agost tal com ho vàrem acordar, l'any 95 i l'any 99. De fet, les actes així ho reflecteixen i com que aquesta batlia mai no ha negat la informació a cap regidor de l'oposició, poden consultar-les en el moment que ells vulguin».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris