algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Les mobilitzacions dels propietaris de la Serra continuaran el setembre

El sector contrari al parc es va reunir ahir a Lluc per decidir actuacions

Les mobilitzacions dels propietaris de la Serra continuaran el setembre, segons els comentaris dels polítics durant l'estiu.

Així es va anunciar ahir vespre a Lluc a una reunió de l'Associació per a la Defensa de la serra de Tramuntana, que agrupa els propietaris contraris a la creació d'un parc natural que a més de les finques públiques també afecti les privades, amb la presència d'unes tres-centes persones.

La reunió va comptar amb parlaments de la seva presidenta, Margalida Llobera, i de Bartomeu Cifre, de Pollença, Ramon Castells, d'Andratx, Miquel Soler, de Sóller, Fernando Fortuny, de Bunyola, i de Mariano Servera, que forma part de la coordinadora que lluita contra la creació del parc al Llevant.

L'objecte de l'encontre era decidir quines han de ser les noves actuacions de l'associació en el futur i va comptar amb la presència de propietaris, simpatitzants i caçadors.

Les actuacions que ja han duit a terme fins ara i que varen ser repassades durant la intervenció de Margalida Llobera, han estat, entre d'altres, la col·laboració en la tractorada contra el Govern balear i el suport als propietaris de Llevant (els tràmits per a la creació d'aquell parc han anat més ràpid).

Els membres de l'associació també varen assistir a l'Ajuntament de Palma quan Unió Mallorquina va presentar una moció demanant que el parc es creàs amb les finques de la Serra de titularitat pública i que s'hi adherissin voluntàriament els propietaris de les finques privades que ho desitjassin.

En referència a mocions similars presentades al Parlament i al Consell, Mariano Servera es va mostrar decebut perquè hi ha polítics que fan certes afirmacions i després voten en sentit contrari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris