algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Els bars de la Llonja hauran d'apagar la música a la una de la matinada

Els caps de setmana podran allargar una hora mes el tancament dels equips

Els bars de la Llonja hauran d'apagar els seus aparells de música a la una de la matinada de diumenge a dijous i a les dues de la matinada els divendres i dissabte.

Aquestes són les mesures cautelars que va dictar ahir la regidora de sanitat de Cort, Maria Crespo, mentre es tramita la nova declaració de Zona Acústicament Contaminada per a la barriada, denominació que en el nou expedient passarà a ser la de Zona Acústicament Saturada.

Així mateix, tots els bars hauran de tancar a les quatre de la matinada, inclosos els cafès concert, que en aquest moment romanien oberts fins a les sis del matí.

La mesura afectarà a més de seixanta establiments de la contrada i serà aprovada el proper dijous en una sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament.

La resolució plenària s'aplicarà tot d'una que hagi estat publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, tràmit que pot suposar, com a màxim, una setmana de temps, explicà Crespo.

Les mesures cautelars vendran acompanyades d'un control estricte de les activitats en els bars durant les hores en que si hi podrà haver amenització. Superar els decibelis prevists, no tenir les portes dobles o altres infraccions seran penades molt durament. Si es cometen tres faltes l'administració retirarà la llicència d'activitats a l'establiment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris