algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Les ONG balears gastaren 6.118 milions en serveis a la societat durant el 1999

Sa Nostra destinarà 116 milions en la Convocatòria d'Ajudes a Projectes Solidaris

Les ONG de les Illes gastaren un total de 6.118 milions en serveis assistencials a la societat durant el 1999. Així ho va explicar ahir el subdirector de l'Obra Cultural i Social de Sa Nostra, Miquel Alenyà, que donà a conèixer un informe de la doctora Antònia Pascual Galmés en què consten aquestes dates.

D'aquests 6.118 milions, la despesa social destinada a les persones amb discapacitats representa el 39 per cent, la lluita contra la marginació rep el 21 per cent i el 12 per cent es destina a la cooperació internacional, mentre que el sector més «crític», infantesa i família, només rep el 4 per cent, comentà Alenyà.

Segons les dades que presentà, de les 598 ONG actives de les Balears, el 39 per cent treballa amb persones majors i el 26 per cent es dedica a les malalties amb discapacitats.

De la seva banda, l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra destinarà 116 milions de pessetes als 103 programes seleccionats dels 182 presentats a la V Convocatòria d'Ajudes per a Projectes Solidaris, que donà a conèixer ahir el subdirector general d'aquest departament, Miquel Alenyà.

Els sectos assistencials que generen més activitats, segons Sa Nostra, són la infantesa (que ha presentat 51 projectes), marginació i exclusió social (43 projectes), persones amb discapacitats i malalties cròniques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris