nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

Les visites a la finca d'Albarca seran guiades per tres monitors a partir d'avui

La finca ja roman oberta, encara que les senyalitzacions no estan instal·lades

La Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears ha contractat els serveis de tres persones del municipi d'Artà amb la finalitat d'exercir de monitors guia per la finca pública d'Albarca. En aquest sentit, la principal tasca d'aquest personal serà la de dirigir els grups d'excursionistes que vulguin visitar l'emblemàtica possessió.

Així ho va confirmar el batle de l'Ajuntament d'Artà, Montserrat Santandreu (IA), el qual va afegir sobre la contractació d'aquests monitors, que «la finca ja està oberta al públic per tal que tothom que vulgui gaudir d'aquest entorn immillorable, ho pugui fer d'una manera ordenada».

En aquest mateix sentit, Santandreu va explicar que «a hores d'ara, s'estan confeccionant unes senyalitzacions que s'instal·laran al llarg dels diferents recorreguts que ofereix la finca, per tal que el possible visitant pugui estar ben informat del lloc on s'ubica, així com la direcció que ha de seguir per visitar alguns indrets d'interès».

A més, el batle d'Artà va afegir que «els tres guies no tindran únicament la missió de conduir el visitant pels itineraris d'Albarca, sinó que també hi realitzaran tasques de vigilància per evitar possibles incidents en una àrea que de cada cop més, registrarà un major nombre de visitants».

Una altra de les novetats és el fet que el Govern illenc ha habilitat una zona d'estacionament, a fi que els excursionistes puguin deixar el seu vehicle abans d'arribar a l'entrada de la finca. Una vegada que l'excursionista arribi a les cases de la possessió, un monitor l'informarà del camí que condueix cap a la platja d'Albarca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris