algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

La campanya «Aigua, no en tudis» posa a l'abast sistemes d'estalvi

Els filtres disposen d'una subvenció d'un cinquanta per cent

La campanya «Aigua, no en tudis» ja s'ha posat en marxa a Campanet. Aquesta iniciativa pretén promocionar l'estalvi del líquid element entre tots els campaneters i campaneteres. Fou el mateix batle del poble, Francesc Aguiló, qui mostrà als veïns del municipi els avantatges d'aquest sistema. Aguiló i un representant de l'empresa que proporciona els filtres varen atendre dijous les consultes dels interessats a la plaça de Campanet.

Es tracta d'un filtre que es col·loca als grifons i amb el qual es pot arribar a estalviar fins a un setanta per cent d'aigua. L'Ajuntament ha previst subvencionar aquest sistema, i cada domicili que sol·liciti els filtres gaudirà d'una subvenció d'un cinquanta per cent, fins a un màxim de cinc mil pessetes. Els interessats han de realitzar una petició a l'Ajuntament mitjançant unes sol·licituds que s'han repartit pel municipi.

Els preus varien segons el tipus de filtre. El més habitual, que s'enrosca als grifons, té un cost de 1.508 pessetes (sense la subvenció de l'Ajuntament) i és capaç d'arribar a una quota d'estalvi propera al setanta per cent. Per a les dutxes existeix un reductor que costa 2.333 pessetes i que arriba a un estalvi del quaranta per cent. També per a la dutxa es ven un capçal a 5.323 pessetes i que aconsegueix un cinquanta per cent d'estalvi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris