nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Un veí haurà de cedir 778 metres quadrats perquè es pugui prolongar el carrer Sant Jaume

El projecte que es vol executar serà el tercer que s'ha proposat, els anteriors foren totalment rebutjats pels veïns

Un veí de la zona per on ha de transcórrer el nou vial de prolongació del carrer de Sant Jaume de Sóller haurà de cedir fins a 778 metres quadrats de terrenys de la seva propietat si és que es vol que el vial es converteixi en realitat, segons va confirmar el batle, Joan Arbona, que considera el projecte com a vital pel futur de Sóller.

Sens dubte, a part d'aquest veí, n'hi ha d'altres que han de cedir terrenys en un nombre major o menor de metres quadrats, fins i tot n'hi ha un que sols n'haurà de cedir quatre, per tant quasi ni ho notarà. El fet que n'hi ha un que n'hagi de cedir fins a 778 metres quadrats és a causa del fet que el vial passarà quasi literalment per dins casa seva.

Aquest anunci fet pel batle de Sóller arriba just quan l'Ajuntament té previst iniciar, ho farà en els propers dies, els contactes amb els veïns afectats per explicar-los el projecte i escoltar les seves propostes, no descartant-se que es puguin incloure algunes modificacions. Sembla ser que ja hi ha veïns que han mostrat la seva intenció d'oposar-se a la cessió dels terrenys que es necessiten, per la qual cosa l'Ajuntament es pot veure obligat a prendre mesures si aquest fet es confirma. Així i tot, Arbona no vol aventurar res sense abans parlar amb els propis veïns.

La proposta de vial que es presentarà als veïns serà la tercera que s'ha redactat i és, tal volta, la que menys impacte provocarà, atès que preveu seguir les partions intentant evitar al màxim haver de procedir a demolicions, cosa que per l'Ajuntament és totalment prioritari. El Consistori espera executar-lo en el menor temps possible, ja que serviria per acabar de descongestionar el centre de la ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris