algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Més de 200 empreses prenen part en el concurs arquitectònic per construir el recinte firal

La majoria de companyies que participen en aquesta oferta pública són de Madrid, les Balears i Catalunya

La convocatòria del concurs d'avantprojectes arquitectònics per al nou recinte firal de Palma finalitzà el passat dia 1 de juliol, amb un gran èxit de participació, segons informà ahir l'organisme públic Fires i Congressos de les Balears.

Durant aproximadament un mes, les bases d'aquesta oferta pública han estat facilitades per Fires i Congressos, que ha rebut 224 sol·licituds d'inscripció, procedents de quasi totes les comunitats autònomes, sobretot de Madrid, les Illes Balears i Catalunya.

Aquesta licitació pública, organitzada per Fires i Congressos i per la Vicepresidència i la Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria, que encapçala Pere Sampol (PSM), ha tingut la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, així com també del Col·legi d'Arquitectes de l'Arxipèlag.

A partir d'ara, s'obre un període que començarà amb la comunicació de l'admissió dels concursants, fins el pròxim dia 10, i que seguirà entre el 25 d'aquest mes i el 10 d'agost amb la recepció de consultes i respostes.

Segons la font, el 25 d'octubre és la data límit per a l'admissió de treballs i, finalment, el 15 de novembre es resoldrà el concurs. L'organització ha establert tres premis en metàl·lic: cinc milions de pessetes per al guanyador, 2'5 milions de pessetes per al segon i 1'25 milions de pessetes per al tercer.

El nou recinte firal de Palma disposarà d'una superfície destinada a exposició de 18.000 m2, i superarà els incials 5.064 m2, segons s'estableix en el concurs d'idees per a la seva construcció. Perquè aquest nou edifici, situat a pocs metres de l'actual polígon de Llevant, sigui realitat el Govern balear i l'Ajuntament de Palma signaren el maig passat un conveni de col·laboració per tal d'introduir les modificacions urbanístiques adients.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris