muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

El PSIB vol que l'aparcament de Son Moix s'obri gratis entre setmana

Es pretén connectar-lo amb una línia d'autobús amb el centre de Palma

El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Palma proposarà en la propera sessió plenària de la institució, el dia 27 de juliol, que l'aparcament de l'Estadi de Son Moix estigui obert durant tota la setmana de forma gratuïta i amb control de vigilància.

Els socialistes també demanaran la connexió d'aquest aparcament amb el centre de Palma mitjançant un autobús directe que enllaci l'aparcament amb l'estadi de Son Moix i el centre de la ciutat, amb una freqüència mitjana de 10 minuts.

Segons va explicar als mitjans de comunicació el regidor socialista Francesc Mellado, l'aparcament té una capacitat per a més de 600 vehicles. «Va costar molts de doblers i està infrautilitzat, ja que només s'empra per als esdeveniments esportius, que sempre comencen més enllà de les vuit del vespre o que es fan en el cap de setmana».

Mellado destacà la necessitat d'aprofitar infraestructures com aquestes, ja que «permeten donar solucions estables i reals a un problema com el de l'aparcament. S'han cercat moltes solucions provisionals, com el pàrquing del parc de les Estacions i altres alternatives, però mai no s'ha trobat una solució definitiva, que és el que hem de menester». El regidor socialista assegurà que l'estadi de Son Moix ha costat centenars de milions de pessetes.

L'autobús llançadora no faria aturades o en faria molt poques entre l'Estadi i el centre de la ciutat i el final de línia podria situar-se en la plaça d'Espanya per combinar amb altres línies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris