muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Arenas diu que el PP no es planteja una moció de censura al Pacte

El secretari general del Partit Popular visita l'Escola d'Estiu d'NG

El secretari general del Partit Popular (PP) va visitar ahir l'Escola d'Estiu de Noves Generacions, que les joventuts del PP duen a terme en un hotel de Llucmajor, i va reiterar la negativa de la dreta illenca a acostar-se a Unió Mallorquina (UM) amb la intenció de presentar una moció de censura contra el Govern del Pacte de Progrés després de l'estiu.

«Nosaltres estam en el nostre lloc», va dir Arenas. I aquest no és un altre que estar en l'«oposició comprensible, almenys fins on jo sé i ho sé gairebé tot», va afegir. Aleshores, va justificar aquesta estratègia política amb els resultats electorals del passat 12 de març, quan els electors illencs renovaren la seva «confiança» en el PP: «Passaren factura a un acord incomprensible», en referència al Pacte de Progrés.

La pilota a UM La moció de censura queda, per tant, en mans d'UM: «Allò que vulguin fer altres forces polítiques després d'un any desconcertant» respecte del Pacte no és una preocupació del PP. «Nosaltres no ens mourem i si altres ho fan, aquesta és la seva responsabilitat», va afegir.

La crítica al Govern presidit pel socialista Francesc Antich va ser la tònica del contacte que va tenir Arenas amb els mitjans de comunicació ahir a Mallorca. El Pacte va ser qualificat de «profund error» i de «projecte ple de contradiccions». Quant als projectes de l'acord pentapartit, com és el cas de l'ecoimpost, el secretari general del PP s'hi va referir com a «ocurrències exòtiques» i «mesures lesives per al futur econòmic i de creació d'ocupació».

En aquesta mateixa línia, va dir que l'opinió del Govern de José María Aznar és que la creació de nous imposts afavoreix la destrucció d'ocupació i per això el PP defensa la minva d'aquests amb la intenció de generar ocupació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris