algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El consum d'aigua a Palma ha disminuït un quatre per cent respecte a l'any passat

Aquest estalvi es deu a una gran sensibilitat de la població sobre aquest tema

El consum d'aigua a Palma ha disminuït un quatre per cent respecte de la mateixa època de l'any passat. Així ho confirmà als mitjans de comunicació la presidenta d'Emaya, Maria Crespo, qui explicà que «la gent està molt sensibilitzada amb aquest tema i li he de donar les gràcies».

Crespo va reconèixer que l'onada de calor que pateix aquests dies l'Illa ha incrementat poc el consum d'aigua a la ciutat, però assegurà que estava «molt contenta perquè en aquests moments la gent està completament sensibilitzada i fa tot el possible per estalviar el màxim d'aigua».

Crespo ha atribuït aquesta sensibilització no a les seves campanyes d'estalvi ni al paper dels mitjans de comunicació, sinó al fet que no ha plogut gens «i la gent ha vist perfectament que estam passant per una situació de sequera com no s'havia vist mai».

La manca de pluges, doncs, ha influït molt en la reducció de consum per part dels ciutadans de Palma, que han pres consciència de la gravetat de la situació.

Pel que fa a la situació de calor extrema que viu l'Illa i Palma en els darrers dies, la regidora de Sanitat va explicar que «tot i que les temperatures són molt altes, tampoc no són desconegudes a l'Illa», i va donar tot un seguit de consells per tal de suportar-les millor.

Crespo va dir que les persones grans amb problemes cardiovasculars són les que han de tenir més cura amb el que fan i els va recomanar de manera especial que es dediquin a fer les seves compres o gestions o bé a primera hora del matí o bé a darrera hora del vespre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris