muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

El batle Matas deixa clar a Ramonell que ell comanda a l'Ajuntament

Ahir es reuniren durant el matí per aclarir les darreres declaracions

El balte de Montuïri, Biel Matas (PP) és reuní, ahir dematí, amb l'exbatle Joan Antoni Ramonell (PP) per aclarir les darreres declaracions aparegudes en els mitjans de comunicacions i alhora fer-li saber que «qui comanda a l'Ajuntament som jo, encara que no impediré que ell sigui regidor».

Fa uns dies Ramonell manifestà que estava disposat a entrar de regidor, en el lloc d'Antoni Nicolau, perquè encara que Matas li semblava molt bon candidat «només du un any governant i li manca experiència». Aquestes declaracions semblen que no agradaren l'actual batle i menys encara el retorn de Ramonell a la política municipal. Matas creia que Ramonell en tenia prou fent de diputat i, per això, no s'havia plantejat el seu retorn a l'Ajuntament de Montuïri.

Un cop acabada la reunió amb Ramonell, Matas comentà primer de tot que «sempre hem estat amics, som amics íntims». Després, passà a recordar el que li havia dit l'exbatle: «Que jo duia la política encertada i que jo era el seu batle i que es posava a la meva disposició» i que tot el que havia sortit per la premsa només ho havia manifestat amb la boca petita. No obstant això, «abans que passàs qualsevol desbarat hem decidit parlar», assenyalà el batle.

I així va ser com Matas comentà que el seu predecessor li havia fet saber que «no vol entrar de batle, ni boig» i que «comandar no tornarà a comandar, encara que hi ha possibilitat que torni entrar de regidor». De si a Ramonell li oferiran l'àrea d'Urbanisme o la d'Hisenda, el batle deixà clar que «no hem parlat de duros». Encara que després comentà que a principis de la setmana vinent fan comptes reunir-se els regidors de l'equip de govern per tal de decidir si és oportú que l'actual diputat popular Joan Antoni Ramonell torni a formar part de l'Ajuntament. Si més no, Matas volgué deixar clar que en darrer terme serà Ramonell qui ho decidirà. «Al final és ell qui ho ha de dir, jo estaré encantat si torna».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris