nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El nou auditori es vol convertir en un focus per atreure turisme de qualitat

L'edifici obrirà les seves portes diumenge però s'inaugurarà oficialment el proper dijous

L'auditori d'Alcúdia s'ha de convertir en un reclam per atreure turisme de qualitat al Nord de Mallorca. Aquesta és la idea que es va plasmar a la presentació del programa d'actes inaugurals que va tenir lloc ahir a l'Ajuntament.

La presentació va comptar amb un parlament de la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, qui va dir que «és imprescindible que hi hagi infraestructures com l'auditori perquè ajuda que hi hagi turisme de qualitat i desestacionalització i permet dotar els alcudiencs d'un lloc per a trobades culturals».

El batle Miquel Ferrer va assenyalar, per la seva banda, que «Alcúdia és una ciutat ideal per acollir congressos perquè és una ciutat viva tot l'any». També va destacar que es tracta d'un edifici molt lluminós i molt espaiós i que l'escenari es troba preparat tècnicament per fer-hi qualsevol tipus de representació.

Els actes inaugurals començaran el migdia del proper diumenge amb una «ocupació» del poble per part del grup Els Comediants. Es tracta d'una animació de carrer que començarà a punts emblemàtics com ara el Mercat o el Port i la Platja d'Alcúdia.

L'horabaixa Els Comediants seran els amfitrions d'una particular jornada de portes obertes on els visitants podran veure tots els racons de l'edifici, alguns dels quals difícilment podran ser accessibles al públic un cop l'auditori estigui en funcionament. L'horari establert a tal efecte és de les 19 a les 22 hores.

La inauguració oficial, però, no serà fins el proper dijous 13 de juliol a les 12 del migdia amb un acte que comptarà amb la presència del president autonòmic, Francesc Antich, de la presidenta del CIM, Maria Antònia Munar i del batle Ferrer.

Posteriorment, un cop acabats els parlaments, tendrà lloc l'actuació de la Camerata de Sa Nostra i el vespre, a les 22 hores, actuaran la Coral Ciutat d'Alcúdia i la Banda Municipal de Música.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris