nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Cort inicia expropiacions per ampliar sis metres el carrer de sa Gerreria

La volen convertir en una via de comunicació clau del centre antic de Palma

L'Ajuntament de Palma ha iniciat l'expedient d'expropiació d'un grup de cases de la barriada de la Gerreria, concretament la part alta del carrer homònim, des de la plaça Quadrado fins als nous jutjats.

Totes les cases que existeixen en aquest moment en la unitat d'execució seran esbucades per part de Cort, que pretén ampliar el carrer de la Gerreria de tal manera que passi a ocupar nou metres d'amplada en lloc dels tres que té en aquest moment.

La intenció de Cort és que aquest carrer passi a ser una de les vies més importants del barri antic de Palma ja que es vol que comuniqui les places de Quadrado i Sant Francesc amb les Avingudes i que passi a ser una de les vies més transitades de tot el centre antic.

L'ampliació d'aquesta via és molt important, perquè és una de les que permeten l'accés als nous jutjats. La resta de la zona serà dedicada a la construcció d'habitatges de protecció oficial, ja que el regidor d'Urbanisme, Rafel Vidal, especificà que la construcció dels immobles anirà a càrrec del Patronat Municipal de l'Habitatge.

La parcel·la expropiada ocupa una superfície total superior als 1.600 metres quadrats i l'Ajuntament de Palma pagarà per aconseguir el terreny un poc més de vuitanta-dos milions de pessetes.

L'expropiació afecta un total de 28 immobles i el nombre de propietaris afectats és de 34.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris