nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

El PP recriminà al pacte la retirada del plus dels dos funcionaris

També l'acusaren d'embrutar el nom de la Sala en dir la notícia

El PP de Manacor recriminà al pacte de govern (ALM-UM, PSOE, PSM i AIPC) que hagués retirat el plus de productivitat a dos funcionaris. Cal recordar que aquests treballadors cobraren durant sis anys 27 milions de pessetes per unes tasques que no realitzaven.

Fins i tot Rafel Nadal (PP), que va ser regidor d'Hisenda durant l'anterior legislatura, anà més enllà en les seves declaracions i, per això, no dubtà d'acusar l'equip de govern d'haver embrutat el nom de la institució en difondre als mitjans de comunicació que als dos funcionaris se'ls havia retirat el plus perquè consideraven que s'havia sobrevalorat, econòmicament parlant, el seu lloc de feina. Nadal també va voler constatar que aquesta remuneració s'havia aprovat per unanimitat en el decurs d'una sessió plenària de 1996 i que llavors ningú no al·legà res.

Per la seva part, el regidor de Personal, Francesc Acuña (PSOE), recordà a Nadal que els funcionaris treballen per a l'Administració pública i que, per tant, el seus sous són públics i poden estar a l'abast del poble de Manacor.

Mentrestant el batle, Miquel Riera, insistí a dir que des de l'Ajuntament es remetien al comunicat de premsa distribuït als mitjans de comunicació i en què es detalla que els funcionaris no han comès cap irregularitat ni il·legalitat, però que el pacte considerava que «els treballs dels dos funcionaris estaven sobrevalorats i per aquesta raó se'ls retirà el plus».

El regidor Acuña també criticà el PP per haver «consentit» que durant els darrers sis anys aquests funcionaris hagin cobrat per fer una feina superior, quan la plaça ja estava coberta. «No ho consider just», sentencià.

Aquí va ser quan Nadal rectificà dient que no tenia coneixement d'aquesta irregularitat. També s'interessà per saber de quina manera el batle havia comunicat als funcionaris la retirada del plus, atès que un d'ells ara té depressió. Miquel Riera explicà que ho havien fet amb prou tacte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris