nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

El Consistori fa comptes anar als jutjats per recuperar 17 milions de l'ORA

Aparquisa deixà la concessió fa dos anys i mig i encara no ha liquidat

L'Ajuntament de Manacor fa comptes anar als jutjats per recuperar els més de 17 milions de pessetes que els deu l'empresa Aparquisa (Aparcamientos Isleños S.A.) que s'encarregava de gestionar la zona d'aparcament regulat.

Malgrat que fa més de dos anys i mig que aquesta empresa deixà la concessió, l'Ajuntament encara no ha cobrat els més de 17 milions que els deuen, segons informà el regidor Francesc Acuña, que integra l'Empresa de Serveis del Municipi de Manacor S.A., que se'n farà càrrec. De fet, el regidor d'Hisenda, Antoni Sansó, digué que ha estat el nou equip de govern qui ha hagut de reclamar a Aparquisa la liquidació de l'ORA, perquè durant tota la legislatura anterior no se va fer.

Ara, l'Empresa de Serveis del Municipi de Manacor S.A., que ha estat creada en un principi per gestionar els aparcaments subterranis i l'ORA, s'haurà de fer càrrec dels aparcaments sense haver cobrat la liquidació de la contracta anterior.

Aquesta empresa fa comptes posar en funcionament el servei de l'ORA a Portocristo a mitjans del mes de juliol. D'entrada ja han establert les taxes que s'hauran de pagar. El mínim a pagar seran 30 minuts i costarà 40 pessetes, mentre que el temps màxim és de 90 minuts i valdrà 130 pessetes. Si estacionen per dos minuts no importarà pagar i si algú està dins el cotxe els sortirà de franc durant 15 minuts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris