algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
12°

L'exbatle Joan Antoni Ramonell tornarà a comandar i serà regidor de Festes

Ocuparà el lloc que deixa Antoni Nicolau «per motius personals i professionals»

L'exbatle popular de l'Ajuntament de Montuïri, Joan Antoni Ramonell, tornarà a governar en el Consistori d'aquesta localitat, en la mesura en què passarà a ocupar el càrrec que deixa el regidor de Festes, Antoni Nicolau. Aquesta renúncia va ser acceptada durant la sessió plenària que es va fer ahir horabaixa.

El contingut de l'escrit en què Nicolau renuncia al seu càrrec com a edil de la corporació municipal de Montuïri posa de manifest que els motius de la seva dimissió són de caire «personal i professional.

No obstant això, el grup de l'oposició PSM-PSOE, així com una gran part de la població de Montuïri, tenen sospites que Antoni Nicolau deixa la política municipal amb la intenció de passar a ocupar la gerència de les instal·lacions esportives de l'Ajuntament montuïrer.

Malgrat tot, aquestes sospites han estat desmentides pel mateix Joan Antoni Ramonell, el qual va informar que «estic segur que aquests rumors populars no tenen fonaments ja que de fet, Nicolau m'explicà que únicament renunciava per motius personals».

D'altra banda, el PSM va presentar ahir un recurs de reposició a l'Ajuntament de Montuïri, en contra de l'acord que es va adoptar en el darrer ple sobre el rescat de la concessió del poliesportiu municipal Es Revolt.

El grup de l'oposició critica la taxació realitzada per l'equip de govern ja que han valorat les inversions realitzades amb 52 milions de pessetes, mentre que «nosaltres afirmam que tan sols han estat de 35 milions de pessetes, va posar de manifest el portaveu nacionalista, Mateu Ginard.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris