nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Una nova pana de Gesa deixà part de Palma sense proveïment

Aquesta vegada va fer figa el centre de transformació situat devore l'hotell Bellver, la qual cosa deixà sense llum des de la Plaça del Progrés a El Terreno

Una nova avaria de Gesa deixà ahir horabaixa sense corrent la zona compresa entre la Plaça del Progrés i El Terreno durant aproximadament una hora. La pana es produí al centre de transformació situat a l'edifici Cuart, devore l'hotel Bellver.

Gesa va tenir aquest cop la mala sort que aquesta avaria afectas a dues línies, per això l'extensió de la pana va ser tan gran. Com és llògic, la pana, que es produí poc abans de les cinc de l'horabaixa, causà la llògica alarma entrre els veïnats. Mitja hora després, un 60 per cent de la zona afectada ja havia recuperat el subministre i en cumplir-se l'hora ja s'arribava al 97 per cent de servei, segons informaren tècnics de Gesa.

Aquests mateixos tècnics indicaren que «es tracta d'una avaria completament normal com tantes a les que hem de fer front al llarg de l'any. És una qüestió de mitja tensió que res té a veure amb els problemes des Murterar ni amb el que ha passat a les darreres setmanes. N'atenem a dotzenes i no ténen la repercusió d'aquesta. Comprenem perquè hi ha tanta preociupació, però aquesta avaria és molt normal i sense cap importància especial».

Les tasques de reparació es centraren en la reposició de les peces afectades, feina en la qual els tècnics i operaris de la companyia procuraren fer la màxima via possible per recobrar la mnormalitat el més aviat possible.

Pero a diferència d'altres ocasions, nombrosos ciutadans afectats reaccionaren amb celeritat i totduna donaren a conéixer els fets als mitjans de comunicació. La sensibilització ciutadana davant les panes de Gesa es va fer ahir palesa i demostrà que els fets de les dareres setmanes han deixat a la gent molt preocupada. A més, la pana es produí en un dia molt calorós i a primeres ores de l'horabiaxa, amb la influència que això va tenir sobre els aires acondicionats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris