algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

UM reclama que el canòdrom sigui un aparcament de cotxes temporal

Es demana que l'espai s'aprofiti almanco fins que es faci la Falca Verda

Una nova solució per al trànsit. I en una de les zones més afectades per aquesta problemàtica. El grup municipal d'Unió Mallorquina va proposar ahir que l'antic canòdrom de Palma pugui ser emprat com a aparcament en superfície mentre no comencin les obres i projectes de la Falca Verda.

Segons va explicar el regidor nacionalista, Ferran Trujillo, «els problemes de circulació a Palma al llarg d'aquest estiu seran especialment greus. Aquesta és una realitat de la qual tots som conscients. Aquests problemes es traduiran, especialment, en un més que probable col·lapse circulatori als carrers de Ciutat, i en una manca d'espai d'aparcament que farà que Palma travessi una situació certament delicada i probablement caòtica».

Per això, els nacionalistes de centre han considerat que una solució que podria permetre donar sortida a aquests problemes seria l'habilitació de tota una sèrie d'aparcaments de superfície provisionals situats a llocs estratègics de Palma, i que permetessin descongestionar els carrers i augmentar l'espai d'aparcament.

L'ús del canòdrom per a aquest fi podria ser una molt bona solució. Els encontorns del camí de Jesús s'han convertit en una zona gairebé impracticable per als vehicles.

Com que el canòdrom serà expropiat amb motiu de la Falca Verda, es proposa que Cort arribi a un acord amb la propietat de la instal·lació. Un aparcament d'aquesta grandària permetria la cabuda de més de mil utilitaris en una contrada especialment necessitada. S'ha de recordar que l'aparcament del canòdrom roman tancat des de fa molts de mesos. En aquest petit espai aparcaven cada dia prop de 200 cotxes en diferents torns, especialment d'oficinistes de la zona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris