algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Les actuacions a l'Escorxador obren la guerra entre les entitats veïnals del barri del Camp Redó

El renou s'escola entre les finestres dels habitatges

La guerra veïnal ha arribat al Camp Redó. El motiu no és un altre que les actuacions musicals i culturals que es fan a l'escenari de l'Escorxador.

L'Associació de Veïns del Camp Redó va remetre ahir un comunicat als mitjans de comunicació en què assegura que «va causar-nos una gran sorpresa, fa uns anys, que l'Ajuntament de Palma instal·làs o autoritzàs l'habilitació d'un escenari fix en el recinte del centre comercial i cultural de l'Escorxador, a molt pocs metres d'habitatges on viuen nombrosos veïns. Sobretot perquè la nostra Associació de Veïns anteriorment ja havia aconseguit que l'Ajuntament n'instal·làs un de grans dimensions a la plaça de l'Escorxador, fora del recinte comercial i cultural».

Els veïns estan d'acord que «de manera esporàdica i en algunes ocasions molt puntuals, es facin activitats culturals, cíviques o lúdiques a l'aire lliure, obertes a tothom». Però no poden acceptar de cap de les maneres que aquestes activitats es duguin a terme d'una manera tan continuada. L'Associació assegura que s'anuncien festes per a cada dijous durant els mesos de juliol i agost.

L'Associació de Veïns del Camp Redó deixà de gestionar el 1997 el centre cultural de l'Escorxador, que en l'actualitat és en mans de l'Associació d'Amics del Camp Redó.

Segons l'Associació, «aquesta entitat va obtenir el suport de José María Rodríguez perquè en rebés l'adjudicació de part de l'Ajuntament amb tot un seguit de maniobres molt confuses que només s'expliquen per allò de divideix i venceràs».

En aquest moment, l'explotació de les instal·lacions del centre comercial i de l'actual centre de salut de l'Escorxador és en mans de Mercasa.

L'Associació també denuncia que «les instal·lacions del centre cultural i la sala Corbada són en mans de l'Ajuntament, el qual subvenciona amb més de dos milions de pessetes anuals l'associació cultural que el gestiona».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris