cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

«Obert fins a la Matinada» inicia la seva singladura d'oci per als joves de Palma

El programa de Cort pretén ser una alternativa a l'esbarjo clàssic del cap de setmana

Lluny quedaren les copes de la Llonja o de Gomila, la rutina de cada cap de setmana. Encara que n'hi hagué molts menys dels que el programa pot absorbir, un bon grapat de joves decidiren que el seu oci i esbarjo nocturn pot ser, els caps de setmana, molt diferent, molt Robert Rodríguez, director de la pel·lícula Abierto hasta el amanecer. I és que el divendres a la nit va començar el programa Obert fins a la Matinada, organitzat per Cort, l'OJE i els Grups d'Esplai de Mallorca.

El col·legi vell de s'Arenal va ser l'escenari de la singular proposta, que pretén que els joves retrobin una altra manera de passar la nit, una forma més lúdica i sobretot més sana de divertir-se.

L'activitat que va tenir més seguidors va ser el futbol sala, on varen ser les al·lotes les que demostraren un altíssim nivell de competició, però els joves també s'ho varen passar d'allò més bé en el concert inaugural del programa.

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Palma no es va voler perdre de cap manera la jornada inaugural i es va passejar per tots els escenaris on s'havien de desenvolupar les activitats, i va animar en tot moment els participants i els monitors d'aquestes. El programa Obert fins a la Matinada continuarà durant tots els mesos de juliol a setembre i a partir de la propera setmana el col·legi de Jaume I se sumarà a l'oferta amb noves activitats, en aquesta ocasió organitzades pels Grups d'Esplai de Mallorca.

El programa Obert fins a la Matinada està adreçat a tots els joves que tenen entre 14 i 30 anys i es basa en una iniciativa semblant que va tenir molt d'èxit a la ciutat asturiana de Gijón.

La iniciativa dóna gran llibertat per als usuaris ja que les inscripcions no s'han de formalitzar d'una manera prèvia i moltes de les activitats que es desenvolupen són gratuïtes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris