algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Les tarifes per utilitzar el poliesportiu es mantindran fins a final d'aquest any

Una empresa, que s'ha compromès a invertir-hi devuit milions en dos anys, es farà càrrec de les instal·lacions

Les tarifes per utilitzar les instal·lacions del poliesportiu municipal de Sineu es mantindran fins a final d'any després que s'arribàs a aquest acord en una sessió plenària que tingué lloc divendres. Durant aquest ple també s'adjudicà la gestió de les instal·lacions a la societat Esport Son Magí, que ja fa un mes que s'encarrega de la piscina.

Aquesta empresa s'ha compromès a invertir devuit milions de pessetes en dos anys per millorar l'espai que ocupa el restaurant. La concessió de la gestió de les instal·lacions s'ha fet per un període de vint"i"cinc anys. En la sessió plenària, tant l'equip de govern com l'oposició varen estar d'acord en l'adjudicació a la societat esmentada. De tota manera, els Sineuers Independents presentaren una moció en la qual demanaven que l'Ajuntament mantingués els mateixos preus que l'any passat.

Fins ara, els usuaris de la piscina pagaven 300 pessetes i des d'ahir en pagaran 200. Els Sineuers Independents opinaven que la tarifa de 300 pessetes era il·legal perquè aquests preus estaven en el nou plec de condicions que no es pot aplicar fins l'any que ve. D'altra banda, en la sessió plenària s'adjudicà el contracte per al nou servei d'escoleta d'infants municipal.

L'oposició no va estar d'acord amb aquesta adjudicació perquè consideraven que no es respectaven les condicions que s'exigien, les quals incloïen una gran inversió per adaptar les infraestructures del local de l'escoleta als estàndards de la LOGSE. Dins aquestes condicions hi havia l'acondiciament de dues aules i la instal·lació d'accessos per a minusvàlids.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris