bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Alarma al Port d'Alcúdia en enfonsar-se un edifici d'apartaments de lloguer

Cap dels devuit habitatges de la finca no estava ocupat en el moment dels fets

77810

Un edifici d'apartaments de lloguer de tres pisos s'enfonsà ahir migdia en el Port d'Alcúdia sense deixar víctimes, ja que cap dels habitants dels 18 habitatges que hi ha a la finca s'hi trobava present en el moment dels fets. La presumpta causa de la caiguda és el reblaniment del terreny que aguanta l'edifici, fet que provocà la cessió de les parets de càrrega, segons informaren els tècnics.

Els Bombers del Consell, membres de Protecció Civil, la Guàrdia Civil, la Policia Local d'Alcúdia i una unitat dels Bombers de Palma es desplaçaren al lloc dels fets. Eren les dotze del migdia i les senyores encarregades de la neteja de l'edifici d'apartaments Sunwing Resort, situat en el número 28 del carrer Minerva al Port d'Alcúdia, portaven a terme la seva tasca. De sobte començaren a sentir renous estranys «que procedien de l'edifici», declararen.

Decidiren abandonar la finca, que s'enfonsava moments després davant la seva mirada atònita. Això passava a la una menys quart del migdia. Sense perdre el temps, se n'informà el centre d'emergències de l'112, que posà en coneixement dels fets els cossos de seguretat.

Els parcs d'Artà, Manacor, Felanitx i Can Picafort dels Bombers del Consell es desplaçaren fins al lloc del succeït. També hi anà la Policia Local d'Alcúdia. La primera mesura que es prengué fou la de posar-se en contacte amb el propietari de l'edifici, Vicenç Torrens. Aquest informà que a l'hora dels fets tan sols quatre dels devuit apartaments de la finca estaven ocupats. Per aquesta circumstància es mobilitzaren tots els cossos per intentar trobar-ne els inquilins.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris