nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Gesa aplica un tractament de seguretat a la xarxa antiga de gas de 600 clients

La revisió d'aquestes conduccions estava pendent des del canvi al combustible propanat

98268

Sembla ser que l'extorsió per carta es dirigeix de manera important cap als empresaris turístics.

Gesa realitza actualment una revisió de les conduccions de gas de 600 clients. Amb aquesta actuació, la companyia habilita les canonades de més antiguitat que, durant el darrer canvi de gas, no pogueren ser tractades de manera adient. Bartomeu Camps, cap comercial de Gesa Gas i coordinador d'aquesta empresa per al canvi de gas, ha explicat a Diari de Balears que «aquestes conduccions antigues són d'acer amb connexions roscades.

Les noves són de coure amb les connexions soldades. Aquestes rosques antigues presenten un risc de degradació i, per tant, de pèrdues o fuites. El que estam fent ara és aplicar un líquid especial que, impregnant la canonada, assegura el tancament de juntes i connexions. Prèviament, cal tallar el subministrament, però no és necessari fer-ho durant més de dues hores».

Aquests 600 clients són l'assignatura pendent del darrer canvi de gas ciutat al propanat. Segons Camps, «en el seu moment no fou possible posar d'acord o contactar amb aquests clients per efectuar aquesta revisió, aprofitant el canvi de gas. Ara els notificam l'actuació amb antelació amb l'objectiu d'acabar tota la tasca, que és una passa important en la millora de la seguretat de les instal·lacions, sense suposar cap cost per al client».

El responsable de Gesa és conscient que sempre hi ha algú que posa problemes o emperons a ser a casa un dia i a una hora determinada perquè els operaris de Gesa hi puguin fer la revisió: «En aquest cas, oferim al client la possibilitat que fixi ell mateix quan podem realitzar l'actuació, però si presenta una actitud reiteradament negativa o, simplement, és una persona il·localitzable, no ens queda altre remei que anunciar un tall indefinit en el subministrament de gas del seu habitatge fins que ens concreti un moment per actuar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris