algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'advocat Antoni Mercadal és el nou president del Foment del Turisme

Substitueix Josep Seguí Díaz, que va ser elegit Senador per Menorca

L'advocat i promotor urbanístic Antoni Mercadal Arguimbau és el nou president del Foment del Turisme de Menorca, un cop va ser proclamat al terme de l'assemblea general celebrada a l'Ateneu de Maó. La votació fou un pur formulisme, tota vegada que Mercadal era l'únic candidat que es presentà a les eleccions internes. Obtingué vint-i-un vots. Després de prendre possessió, anuncià una política de continuïtat respecte de la gestió duita a terme en els darrers anys.

Antoni Mercadal, que fou regidor del PP a l'Ajuntament de Maó a l'anterior mandat, presentà la nova junta directiva, formada per onze vocals, dels quals cinc repeteixen i els altres sis s'han incorporat a l'equip de direcció del Foment menorquí, on Emili de Balanzó segueix com a secretari general. Tot i que els vocals s'integren a títol personal, ho fan amb ànim de representació dels diferents subsectors implicats amb l'activitat turística a Menorca.

Pel que fa a iniciatives, el nou president anuncià la necessitat de continuar les polítiques de promoció en el mercat alemany i dur a terme una recerca de mercats que aportin visitants de qualitat i un model turístic diferenciat amb platges netes i paisatges naturals.

També apuntà l'ecotaxa com un altre dels temes que haurà d'afrontar Foment de Turisme de Menorca. Fins ara l'entitat no s'ha pronunciat ni a favor ni en contra. Antoni Mercadal digué que veu amb bons ulls «qualsevol injecció de doblers que serveixi per millorar les infraestructures i l'entorn, es digui ecotaxa o un altre cosa».

Mercadal advertí que cal tenir en compte que el Foment és una entitat molt plural en la qual tots els socis hi tenen dret a dir la seva, per la qual cosa la posició sobre l'ecotaxa haurà de reflectir aquest pluralisme».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris