algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Medi Ambient envestirà la reordenació de l'àrea del Port esportiu passat l'estiu

El projecte preveu l'eliminació d'un 20% de les actuals places d'aparcament

La Conselleria de Medi Ambient preveu envestir un ambiciós projecte de reordenació de la zona del moll esportiu passat l'estiu. La proposa inclou, com a mesura més destacada, la reducció de la zona d'aparcaments en prop d'un 20 per cent. Tot i que el projecte ja fou redactat durant la passada legislatura, el nou Executiu ha estimat oportú dur endavant l'obra i l'ha adjudicada per un pressupost de 39 milions.

L'empresa contractada tenia previst començar a començaments de juny. L'ordenança municipal que prohibeix la realització d'obres durant l'estiu a les zones turístiques ha obligat el constructor a retardar el començament de la tasca fins el mes d'octubre.Aquesta pausa servirà perquè l'Ajuntament de Pollença i la Conselleria arribin a un acord definitiu respecte del projecte final que s'ha d'executar.

I és que des del Consistori pollencí no es vol ni sentir a parlar de reduir el nombre de places d'aparcament a causa de la situació de saturació que pateix el trànsit del moll i que pot augmentar amb aquesta mesura.El director general de Litoral, Onofre Rullan, s'ha mostrat obert a arribar a un acord amb l'Ajuntament.

Malgrat això ha explicat que «Litoral ha de mirar per millorar el servei que es dóna als usuaris de la zona d'embarcacions i les places d'aparcament que restaran amb l'obra són més que suficients per cobrir aquesta demanda».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris