nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

El Govern respon a una demanda històrica i rehabilita l'antiga estació

El batle aprofita la visita del conseller Ferrer per reclamar el tren

El conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, ahir va donar sortida a «una reivindicació que s'havia convertit en eterna» "en paraules del batle d'Artà, Montserrat Santandreu" en anunciar la rehabilitació de l'antiga estació del tren i l'adequació d'una part de la via ferroviària per fer un carril-bici que connecti el poble amb Manacor.

Les obres de rehabilitació inclouen així mateix la reordenació de l'entorn de l'antiga estació de tren. Cal dir que Ferrer esperà aquesta data per comunicar la reforma de l'estació, perquè tal dia com ahir, però de l'any 1921, la línia ferroviària que ajuntava Manacor amb Artà va ser inaugurada.

Per això, ahir Ferrer es desplaçà fins a Artà, acompanyat pel gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) José Antoni Santos, per presentar el contingut del projecte de rehabilitació integral dels edificis de l'estació d'Artà i els seus voltants que es redactarà entre l'agost i l'octubre.

El conseller manifestà així mateix que les obres de reforma s'executaran entre octubre i març del 2002, així fan comptes que en aquesta data ja estiguin del tot acabades.

Per seva part, el batle d'Artà, Montserrat Santandreu, aprofità la visita del conseller Ferrer per reclamar l'arribada del tren fins a Artà. I encara que el conseller mostrà una bona disposició no va voler pronunciar-se al respecte. És més, el gerent de SFM, José Antonio Santos, explicà que per l'any que ve fan comptes pressupostar l'estudi de viabilitat de la prolongació del tren des de Manacor i fins a Artà. També apuntà que en el cas concret de Manacor està previst que la línia ferroviària estigui en actiu el 2003.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris