nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Medi Ambient presenta el Telèfon de l'Aigua, un servei gratuït per afavorir l'estalvi

La Conselleria posarà en marxa una base de dades de les consultes

La Conselleria de Medi Ambient va donar a conèixer ahir a associacions de veïns, entitats municipals, sindicats i patronals la posada en marxa del Telèfon de l'Aigua, un servei gratuït d'informació a través del qual es divulgaran mesures d'estalvi i un bon ús dels recursos hídrics.

La consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, va destacar ahir la novetat que suposa aquesta iniciativa després de reunir-se amb dirigents d'associacions de veïns, sindicats, la Federació d'Entitat Locals de les Illes Balears (Felib) i la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears, entre altres organitzacions socials representatives.

El Telèfon de l'Aigua (900 700 100), que ja està en funcionament, és un projecte emmarcat en la campanya de sensibilització sobre la necessitat d'un consum responsable de l'aigua iniciada per Medi Ambient. L'objectiu, segons explicà Rosselló, és facilitar informació als ciutadans sobre el millor ús dels recursos hídrics per propiciar un canvi d'hàbits de consum d'aquest bé escàs.

El servei funcionarà amb atenció directa de dilluns a divendres des de les 9.00 a les 19.00 hores, i la resta de temps disposarà d'un contestador automàtic en el qual ciutadans, entitats o empreses podran gravar les seves consultes perquè siguin contestades posteriorment. El Telèfon de l'Aigua atendrà també qüestions plantejades per fax o en anglès i crearà un banc de dades amb les consultes, queixes, observacions i suggeriments que formulin els usuaris.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris