nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

Sanitat 'intervindrà' entre Ambulàncies Illes Balears i la direcció de l'Insalud

La unió d'empreses es compromet a aturar les protestes mentre hi hagi negociació

La consellera de Sanitat, Aina Salom, demanarà reunions en dies pròxims amb el director territorial d'Insalud, Javier Rodrigo de Santos, per tal d'afavorir el consens en el conflicte que enfronta l'Associació Ambulàncies Illes Balears amb l'institut nacional.

El president d'Ambulàncies Illes Balears, José María García Ruiz, es reuní ahir amb la consellera Salom i alguns dels seus tècnics "el gerent de Serbasa, Joan Domènech, i el director general de Sanitat, Josep Pomar" per informar la màxima autoritat autonòmica en matèria sanitària de les raons que han provocat aquest conflicte.

Josep Maria García Ruiz es comprometé a no realitzar cap nou acte de protesta com el que féu circular pels carrers de Palma més de 50 ambulàncies amb les sirenes enceses dissabte passat. «En atenció a la consellera de Sanitat, de moment no posarem en marxa noves mobilitzacions», assegurà García Ruiz, qui es reunirà dijous vinent a Madrid amb la direcció central de l'Insalud per tractar aquest problema.

«Reivindicam el diàleg, allò més important», digué Salom, i afegí la seva confiança que no siguin necessàries «altres pressions» com les de dissabte passat i que «tots ens asseguem a una mesa negociadora a favor del diàleg i de l'enteniment».

La intenció de la consellera ara és «escoltar també la Direcció Territorial d'Insalud i intentar arribar a un consens» que des del mes de setembre passat no s'ha aconseguit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris