nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

L'Ajuntament ordena retirar les barreres del camí de Son Servera

La propietària del xalet és la mare de l'eurodiputat popular Carlos Ripoll

L'Ajuntament de Porreres obligarà a retirar unes barreres que tanquen el camí públic Travessia de Son Servera, i que suposadament hi va fer instal·lar la propietària d'un xalet, M. Martínez, mare de l'eurodiputat del Partit popular Carlos Ripoll, exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma.

Segons els testimonis de les persones que anaren a declarar davant el secretari municipal, que ha estat l'encarregat de la tramitació de l'informe, la propietària es va comprometre amb l'anterior Consistori, que per compensar el tancament del camí que passa per davant la casa, cediria un espai alternatiu, per tal que els veïns de la zona poguessin continuar utilitzant el camí com a travessera d'un camí a l'altre sense sortir a la carretera principal.

Durant el passat ple municipal, els regidors del Partit Popular formularen moltes preguntes fent referència a la tramitació de l'informe fet pels serveis jurídics.

En la seva resposta, el portaveu de l'equip de govern municipal digué que un dels principals testimonis que anaren a declarar era l'anterior delegat municipal d'Obres i Camins, Pere Mulet, el qual confirmà que, efectivament, la propietària de la casa s'havia compromès a cedir uns espais dels seus terrenys per poder obrir el pas alternatiu.

Finalment, tots els partits polítics amb representació municipal votaren a favor de la recuperació de l'esmentat camí públic. Ara, l'Ajuntament comunicarà l'acord a la interessada, la qual tindrà 15 dies per retirar les barreres. En el cas que no ho faci, el Consistori farà la feina i li'n farà pagar les despeses.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris