cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

L'Executiu es tancarà un cap de setmana per preparar el que queda de legislatura

El pla energètic i el pla de joventut, de pròxima aprovació, seran els darrers projectes del primer any

La reunió de l'equip de Govern de Francesc Antich que tant han esbombat els mitjans de comunicació durant els darrers mesos, tindrà lloc finalment en un dels caps de setmana del proper mes de juliol, mentre que la previsió que hi havia en un principi era per a aquest cap de setmana vinent i s'ha hagut d'ajornar per problemes en l'ajustament de les agendes de diversos membres de l'Executiu autonòmic.

La intenció del Govern és tancar un cicle d'un any amb l'aprovació dels plans energètic i de la joventut i encetar el del segon any i el que resta de legislatura, que podria incloure la realització de fins a vint-i-cinc projectes. La data de la reunió no està encara determinada, però fonts del Govern donen per fet que el lloc escollit no serà l'esperat de Menut. El que sí es té clar és que l'encontre entre tots els membres del Govern serà llarg i que durarà més d'un dia. S'hi repassaran totes aquelles polítiques que s'acaben ara, quan tot just fa un any de la formació del Govern del Pacte de Progrés, i s'establirà un ordre de prioritats entre els principals projectes que es volen dur a terme en els pròxims tres anys.

Un dels canvis que es donen per fets és el pas de Pablo Rivero, actual secretari general tècnic de la Conselleria d'Hisenda i Pressuposts, que presidex el socialista Joan Mesquida, a la Conselleria de Presidència, on tindrà categoria de director general i desenvoluparà una tasca de coordinador de tots aquests projectes que el conjunt d'un Govern format per quatre forces polítiques durà a terme.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris